2013-03-12 15:20:21• hírek • Póti Orsolya

Felavatták a NetMusic School by Roland új tantermeit

Nyílt nap keretében avatták fel és mutatták be a NetMusic School by Roland tantermeit március 12-én, kedd délben. A rendezvényen jelen volt Riedl Rudolf, a Szatmár Megyei Tanács alelnöke is.

Nyílt napot szervezett március 12-én, 12.00 és 18.00 óra között Szatmárnémeti első és egyetlen magán zeneiskolája, a NetMusic School by Roland. A rendezvényre a zeneiskola és NetMusic hangszerkereskedés bemutatótermének székhelyén, a Dana Komplexum első emeletén került sor, ahol az érdeklődők megtekinthették úgy a hangszerbolt kínálatát, mint a vadonatúj tantermeket.

Az öt modern tantermet és az újonnan kialakított várakozótermet Antal Attila, a NetMusic munkatársa mutatta be a jelenlévőknek, majd felkérte Riedl Rudolfot, a Szatmár Megyei Tanács alelnökét, hogy vágja át a piros szalagot.

Antal továbbá elmondta: a zeneiskola új termei a megye legmodernebb ilyen típusú tantermei, amelyekben gitár (klasszikus, elektromos és basszus), zongora és szintetizátor, dob, lemezlovas és ének tanfolyamok zajlanak majd. A zenei tudásukat elmélyíteni vágyók a legmodernebb hangszereken tanulhatnak itt felkészült tanárok irányításával.

A nyílt nap keretében az érdeklődők kipróbálhatták a bemutatott hangszereket és információkat szerezhettek az induló tanfolyamokról is.

Egyébként a Szatmárnémetiben két éve működő NetMusic School by Roland karöltve a vidéki polgármesteri hivatalokkal az év elején elindított egy projektet, amelynek keretén belül 26 Szatmár megyei településen indul hangszeroktatás. Ezzel lehetőséget nyújtottak a zenetanulásra olyan tehetséges diákoknak, akik vidéken járnak iskolába, illetve ott élnek.

A NetMusic School by Roland a NetMusic cégcsoport tagja és az egyetlen romániai magán zeneiskola, amely rendelkezik a világ egyik legnagyobb prémium hangszereket gyártó cég oktatási módszerével.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: